Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Systeembeheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Systeembeheerder.

Over de functie

In deze allround functie als Systeembeheerder lever je ondersteuning aan klanten op afstand en indien nodig op locatie. Je gaat aan de slag met beheer, storinganalyse en bent het aanspreekpunt voor externe partijen. Door in te spelen op de gebruikersbehoefte weet jij de oorzaken van eventuele storingen te achterhalen en een passende oplossing aan te dragen. Ook geef je actieve ondersteuning bij diverse implementatie projecten en draag je bij aan het verder professionaliseren van de IT afdeling.

Hiervoor zoeken ze een initiatiefrijke Systeembeheerder. Een gemotiveerde IT Specialist die de gebruiker centraal stelt en houdt van uitdagende projecten. Verder ben je pro-actief, enthousiast en flexible ingesteld.

Heb jij passie voor IT en herken je je in bovenstaande? Laat dan een berichtje achter bij Greenmonkeys en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van Azure, XML, SOAP, Jason en REST
 • Professionele en klantvriendelijke houding
 • Je bent efficiënt, secuur en stelt kwaliteit voorop
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel spreken als schrijven

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Gemotiveerd team met IT specialisten
 • Veel verantwoordelijkheden
 • Eigen inbreng en creativiteit wordt erg gewaardeerd
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1401

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!