Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Systeembeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze organisatie legt een sterke nadruk op de gezondheid en groei van haar werknemers. Hier krijg je de gelegenheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve producten en services. Vanwege de uitbreiding van het team is er momenteel een vacature beschikbaar voor een Systeembeheerder.

Over de functie

In deze verantwoordelijke functie als Systeembeheerder heb je de mogelijkheid om daadwerkelijk impact te creëren. De taken die je zult uitvoeren zijn zowel uitdagend als gevarieerd. Je zult je bezighouden met het tot stand brengen en onderhouden van efficiënte en vernieuwende systemen, terwijl je ook verantwoordelijk bent voor het in kaart brengen van de processen. Verder wordt van je verwacht dat je proactief IT-oplossingen aandraagt en implementeert waar dit vereist is.

Voor deze positie zijn ze op zoek naar een gedreven en doorgewinterde Systeembeheerder. Een professional met diepgaande expertise in WMS- en ERP-systemen en uitzonderlijke probleemoplossende capaciteiten. Bovendien ben je gericht op het behalen van resultaten, neem je initiatief en ben je een waardevolle aanvulling binnen het team.

Ben jij gereed om de uitdaging aan te gaan en te excelleren in een functie die jouw technische bekwaamheden en creatieve denkwijze aanspreekt? Laat Greenmonkeys dit weten, en we delen graag meer informatie met je over deze boeiende ICT vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Een diploma met een sterk technisch accent
  • Bekendheid met methodische werkwijzen binnen een IT-team
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Creatief en innovatief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende projecten bij inspirerende klanten
  • Werken met een team van gedreven technische professionals
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, met mogelijkheden voor training en certificering

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1644

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!