Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Oudewater zoekt Greenmonkeys een Systeembeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Systeembeheerder.

Als Systeembeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het effectieve beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van deze vooruitstrevende opdrachtgever. Binnen deze rol ga je onder andere aan de slag met het ondersteunen van diverse netwerkbeheeractiviteiten, waaronder configuratie, monitoring en probleemoplossing. Het vermogen om prioriteiten te stellen is van essentieel belang vanwege de diversiteit aan taken. Daarnaast is een continue bereidheid om te leren en mogelijk veelbelovende innovaties te omarmen van groot belang.

Voor deze functie wordt gezocht naar een Systeembeheerder met een brede IT achtergrond, iemand die gepassioneerd is over het vak. Binnen deze rol krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden op jouw eigen manier aan te pakken, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je zult nauw samenwerken met je collega’s binnen het IT team.

Zoek je naar een veelzijdige rol waarin je jouw technische expertise kunt benutten om niet alleen de systemen operationeel te houden, maar ook te verbeteren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag uitgebreid over deze boeiende IT functie die beschikbaar is bij jou in de omgeving!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met o.a.: LAN, WAN, OpenVas en Debian
  • Aanpassingsvermogen om vlot te reageren op wijzigende omstandigheden, terwijl je tegelijkertijd het overzicht behoud
  • Krachtige analytische en probleemoplossende bekwaamheden
  • Degelijke beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden
  • Een eigentijdse omgeving waar passie, ambiance en excellentie centraal staan
  • Uitgebreide kansen voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling
  • Een gevarieerde rol met diverse verantwoordelijkheden binnen een breed takenbereik

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1548

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!