Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Bodegraven zoekt Greenmonkeys B.V. een Systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Systeembeheerder.

Over de functie

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren en onderhouden van de IT-infrastructuur van deze innovatieve opdrachtgever. Je gaat onder andere aan de slag met het ondersteunen van netwerkbeheeractiviteiten zoals configuratie, monitoring en probleemoplossing. Door de diverse werkzaamheden is prioriteren belangrijk, en de bereidheid om telkens te leren en potentiële kansrijke innovaties te omarmen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Systeembeheerder met een brede IT-achtergrond. Iemand met passie voor het vak. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden aan te pakken op jouw manier, maar je bent natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met je IT-collega’s.

Zoek jij een veelzijdige rol waarin je jouw technische expertise kunt inzetten om de systemen draaiende te houden én te verbeteren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van o.a. LAN, WAN, OpenVas en Debian
  • Flexibiliteit, zodat je snel kan inspelen op veranderende situaties maar hierbij wel het overzicht weet te behouden
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne omgeving waar passie, sfeer en kwaliteit kernbegrippen zijn
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei
  • Veelzijdige functie met een breed takenpakket

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1517

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!