Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Heerde zoekt Greenmonkeys een Systeembeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze dienstverlener heeft veel aandacht voor de vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Hier krijg je de kans om een mooie bijdrage te leveren aan het realiseren van innovatieve producten en diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Systeembeheerder.

Over de functie

In deze verantwoordelijke rol als Systeembeheerder kan jij echt het verschil gaan maken. Je werkzaamheden zijn uitdagend en divers. Zo ga je aan de slag met het realiseren en onderhouden van succesvolle en innovatieve systemen en breng je de processen in kaart. Daarnaast wordt van je verwacht dat je proactief IT-oplossingen voorstelt en implementeert waar nodig.

Hiervoor zoeken ze een enthousiaste en ervaren Systeembeheerder. Iemand met goede kennis van WMS- en ERP-systemen en uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Verder bent je resultaatgericht, proactief en een echte teamplayer.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en te schitteren in een rol die jouw technische vaardigheden en creativiteit stimuleert? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Een diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met gestructureerd werken op een IT-afdeling
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Creatief en innovatief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende projecten bij inspirerende klanten
  • Werken met een team van gedreven technische professionals
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, met mogelijkheden voor training en certificering

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1525

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!