Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Almere zoekt Greenmonkeys B.V. een Systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het leveren van duurzame diensten en producten aan verschillende bedrijven. Hierbij staan kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Systeembeheerder.

Over de functie

Hier ga je als Systeembeheerder aan de slag met het beheren en optimaliseren van de ICT omgeving van jouw klanten. Je lost incidenten op, durft initiatief te nemen om complexe uitdagingen structureel op te lossen en geeft gevraagd en ongevraagd advies over het optimaal gebruik van de betreffende software producten.

Hiervoor zoeken ze een slimme, leergierige en enthousiaste Systeembeheerder. Iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Verder heb je een flexibele instelling, ben je pro-actief, communicatief vaardig en klantvriendelijk.

Ben jij die alleskunner en in bezit van een rijbewijs? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Kennis van uiteenlopende MS producten
 • Ervaring met IIS, SSl, VPN, FTPS, DNS
 • Analytisch sterk en kwaliteitsgericht
 • Passie voor het vak en denkt in kansen en mogelijkheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Brede en dynamische functie met veel uitdagingen
 • Werken met een team van gedreven collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1160

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.