Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Coevorden zoeken wij een Systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie waarbij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met groei van het bedrijf zijn we opzoek naar een nieuwe betrokken collega.

Over de functie

Hier ben je als ervaren Systeembeheerder in samenwerking met het architectuurteam en het team applicatiebeheer de spil tussen klant en techniek. Jij zet de lijntjes uit en zorgt ervoor dat de projecten juist worden uitgevoerd. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het analyseren en oplossen van storingen, lever je een bijdrage aan het ontwerpen en wijzigen van de technische infrastructuur en doe je onderzoek naar nieuwe technologieën en weet je deze toe te passen.

Je staat in contact met de klant en gaat zowel remote als op locatie uiteenlopende vraagstukken oplossen. Jij bewaakt de systeemveiligheid en monitort de klantomgevingen proactief op fouten. Een van de belangrijkste doelstellingen is dat je zorgt voor waarborging van de continuïteit en beschikbaarheid van de systemen, de netwerken en de applicaties bij de klant.

Ben jij die techneut met passie voor IT en innovatie? Ben jij betrokken, klantgericht, gedreven en een teamspeler? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Je hebt een MBO4/HBO opleiding richting IT afgerond
  •  Ervaring met LAN/WAN verbindingen
  •  Kennis van Windows servers
  •  Communicatief vaardig en initiatiefrijk
  •  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door enthousiasme, inzet, betrokkenheid en ruimte voor eigen initiatieven

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 623