System Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys B.V. een System Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Deze succesvolle opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. Flexibiliteit en klantenbinding liggen hier centraal om zo kwalitatief en hoogwaardige producten af te kunnen leveren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een enthousiaste System Engineer.

Over de functie

Als System Engineer ben je samen met het team van ontwikkelaars verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerk infrastructuren. Vanuit je technische rol werk je constant aan het verbeteren van het netwerk, op elke laag; remote en on-site.

In deze junior functie draag je bij aan projecten voor opleveringen en uitbreidingen van nieuwe en bestaande diensten. Door deze verantwoording wordt een actieve werkhouding meer dan gewaardeerd. Naast het uiten van jouw ideeën weet jij relevante kennis te delen in het team dat een positieve bijdrage levert aan de lopende trajecten. Hierbij hoort ook het stellen van doelgerichte vragen, zodat jij met het team hoogwaardige systeem- en netwerkconcepten kunt (door)ontwikkelen en bouwen.

Wordt jij de nieuwe troubleshooter van klantincidenten en configuraties? En heb je zin in deze uitdagende ‘ICT baan in de buurt’ waarin je de nieuwste technologieën leert kennen? Al met al is dit een ideaal begin van je carrière als IT Specialist!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch component
  • Hands-on mentaliteit, niet alleen bedenken, ook doen
  • Duizendpoot met een brede kennis van ontwikkelingen in ICT
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een positieve en energieke werkomgeving
  • Een afwisselende en zelfstandige baan met diverse doorgroeimogelijkheden
  • Prima voorwaarden zoals telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 338

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.