System Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Almere  zoekt Greenmonkeys een System Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke data en software producten. Hierbij staan ​​gebruikersgemak, privacy en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren System Engineer.

Over de functie

Als System Engineer ga je werken aan het beheer en de optimalisatie van de complexe IT omgeving. Hierbij krijg je alle mogelijkheden om de omgeving verder te ontwikkelen en nieuwe initiatieven, technologie en oplossingen toe te passen binnen deze geavanceerde infrastructuur. Je bent de procesbewaker voor nieuwe ontwikkelingen, zodat de klant stabiliteit en continuïteit blijft ervaren.

Hiervoor zoeken ze een ervaren, betrokken en loyale System Engineer met overtuigingskracht. Iemand met goede kennis van onder andere SQL, VLAN, SAN, NAS en Linux.  Je zult als senior verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van technische kennis en als coach fungeren voor de tweede- en derdelijns engineers. Verder heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid om je te verdiepen en vast te bijten in nieuwe dingen.

Ben jij degene die collega’s uit de brand helpt als het gaat om sociale en technische vraagstukken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interesse ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Brede kennis en ruime aantoonbare ervaring van/met DevOps
 • Proactief, behulpzaam en secuur
 • Goed in plannen en organiseren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende en afwisselende senior functie
 • Een IT team vol leuke en behulpzame collega’s
 • Inspirerende werkomgeving met de nieuwste technieken
 • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1520

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid om verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want  minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!