Teamleider ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys B.V. een Teamleider ICT (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze vooral bezig om proberen het beste in hun werknemers naar boven te halen. Hierbij staan gerichte ondersteuning en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. In verband met groei van deze onderneming is er plaats voor een ervaren Teamleider ICT.

Over de functie

Hier ben je als Teamleider ICT verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van de ICT medewerkers. Vanuit jouw rol ga je dit team verder helpen door ontwikkelen. Vanuit jouw leidinggevende positie heb je een breed pallet aan werkzaamheden. Zo ga je onder andere aan de slag met functioneel en technisch applicatiebeheer, planning, het aansturen van de beheeractiviteiten en de begeleiding van implementatie- en migratietrajecten. Als geen ander herken jij kansen waar deze organisatie wat aan heeft en ziet het als een uitdaging om deze om te zetten in echte successen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en bevlogen Teamleider ICT. Iemand met ervaring met MS Office, Autopilot, Liquit en Intune. Verder heb je een flexibele werkhouding en een sterk inlevingsvermogen en een goed gevoel voor verhoudingen.

Ben jij die realistische optimist met een groot verandervermogen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring als teamleider of manager binnen de ICT branche
  • Hands-on mentaliteit, sterke persoonlijkheid en assertief
  • Communicatief vaardig op alle niveaus binnen de onderneming
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijk functie
  • Hechte samenwerking met collega’s
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatief, buiten de bekende kaders
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de solliciteren button en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1194

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt een leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.