Teamleider IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Teamleider IT (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het automatiseren, produceren en uitgeven van complexe, bedrijfsbrede softwareoplossingen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Teamleider IT.

Over de functie

Als Teamleider IT neem je de leiding in het bevorderen en sturen van de technologische vooruitgang en het onderhoud van de betreffende producten. Je gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen en perfectioneren van de structuur van de applicatie om duurzame verbeteringen te realiseren. Ook draag je de verantwoordelijkheid voor het naadloos integreren van AI-technologie in de architectuur van de applicatie.

Hiervoor zoeken ze een Teamleider IT met leidinggevende capaciteiten. Iemand die het overzicht kan houden, hoofdzaken van bijzaken weet te scheiden en snel kan schakelen. Verder heb je kennis van onder andere Angular, .NET MVC, Entity Framework en MS SQL Server.

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Je werkt gestructureerd, bent proactief en nog altijd leergierig
  • Jij haalt energie uit verantwoordelijkheid dragen voor de technische implementatie van de uitgezette architectuur en infrastructuur
  • Je bent een doorzetter en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
  • Fijne werkplek met een team van gedreven techneuten
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatieven

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1771

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!