Teammanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Teammanager (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze toonaangevende ondernemer heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. Hier zijn ze gespecialiseerd in het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Teammanager. 

Over de functie

Als Teammanager speel je een cruciale rol bij het optimaliseren en verwezenlijken van de doelstellingen van jouw team op verschillende vlakken, waaronder klanttevredenheid, rendement, medewerkersbetrokkenheid, procesefficiëntie én innovatie. Als gedreven Teammanager is het jouw missie om elk project tot een succesvol einde te brengen, waarbij je de verwachtingen van de opdrachtgever overtreft en tegelijkertijd de interne doelen behaalt.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Teammanager. Iemand met veel overtuigingskracht en leiderschap. Als geen ander weet jij naar doelen toe te werken door verbindingen te leggen en nieuwe mogelijkheden te organiseren.

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol, waarin je jouw organisatorische en leiderschapsvaardigheden optimaal kunt benutten? Solliciteer dan nu en maak deel uit van een dynamische team van professionals!

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Je weet te inspireren en bent nieuwsgierig naar anderen
  • Goede gesprekspartner
  • Oplossingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel vrijheid binnen je functie
  • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
  • Mogelijkheden voor flexibele werktijden en thuiswerken
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Greenmonkeys!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1533

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!