Technical Support Engineer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt eenTechnical Support Engineer (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van digitale systemen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Support Engineer.

Over de functie

Samen met je collega’s uit het support team help jij als Technical Support Engineer klanten met hun (complexe) technische vragen. Als eerste aanspreekpunt ben jij diegene die hen van alle technische vragen kan voorzien wanneer het gaat om problemen of klant specifieke maatwerkoplossingen.

Binnen deze rol ben je met uiteenlopende werkzaamheden bezig. Zo ga je onder andere aan de slag met de installatie van hardware, de planning en uitvoering van preventief onderhoud, het maken van ad-hoc data analyses en maandelijkse rapportages. Jij weet als geen ander op technisch vlak ondersteuning te bieden aan de commerciële afdeling bij de uitrol van de aangeboden services voor jouw klanten.

Hiervoor zoeken ze een Technical Support Engineer die service gericht te werk gaat, een hands-on mentaliteit heeft en makkelijk is in de omgang. Verder ben je creatief, communicatief sterk vaardig op alle niveaus en blijf je ten alle tijde kalm en professioneel.

Herken jij jezelf in dit profiel? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met RFID technologie
  • Klantvriendelijk en oplossingsgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Duits en Nederlands
  • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Fijne werkplek met gemotiveerde collega’s
  • Uitdagende functie met veel verdieping

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 813

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!