Technisch Adviseur (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Technisch Adviseur (m/v) voor een opdrachtgever in Breda

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf valt op door doeltreffende, gebruiksvriendelijke en intelligente op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren. In verband met uitbreiding van het team is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Technisch Adviseur.

Over de functie

Binnen de functie van Technisch Adviseur draag je de verantwoordelijkheid voor het implementeren en verbeteren van de aangeboden softwareproducten. De nadruk ligt hierbij op het ontwerpen en realiseren van innovatieve technische oplossingen. Naast de inrichting voor nieuwe klanten zullen je werkzaamheden ook bestaan uit het aanpassen en optimaliseren van bestaande inrichtingen.

Hiervoor zoeken ze een gedreven en analytische Technisch Adviseur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als geen ander kan jij onderzoeken waar de behoefte van de klant ligt. Je begrijpt hun wensen en kan een effectieve oplossing bieden die aansluit bij hun zakelijke doelstellingen. Verder ben je een ster in het creëren en verbeteren van SQL-query’s ter bevordering van het doeltreffend beheer van databases.

Indien deze beknopte vacature je enthousiast maakt, nieuwsgierigheid opwekt, of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Greenmonkeys. Ontdek meer over deze boeiende functie die per direct beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO-opleiding met de nadruk op technische vaardigheden
  • Bij voorkeur ervaring met SQL en databasebeheer
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Strategisch, Analytisch en resultaatgericht
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Aantrekkelijke salaris- en arbeidsvoorwaarden
  • Een flexibele organisatie die jou in je kracht zet en probeert je te laten werken op de manier die het beste bij je past
  • Budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunt groeien
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Laptop van de zaak

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Greenmonkeys via WhatsApp, telefonisch, of stuur een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1748

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!