Technisch Adviseur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een Technisch Adviseur (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze bedrijfsorganisatie waarborgt langdurige samenwerkingsverbanden en klanttevredenheid. Als gevolg van het vergroten van het team, is er op dit moment gelegenheid voor een positie als Technisch Adviseur.

Over de functie

Als Technisch Adviseur vervul je een cruciale rol bij het ondersteunen, toepassen en verbeteren van de beschikbare softwareoplossingen. Je zult betrokken zijn bij taken zoals ontwerpen, implementeren, ontwikkelen, ondersteunen en coördineren. Kortom, een boeiende takenlijst waarbij je als ervaren Technisch Adviseur volledig betrokken kunt zijn.

De positie vraagt om een inspirerende Technisch Adviseur met een flexibele en proactieve mindset. Iemand die integriteit en transparantie hoog in het vaandel heeft staan en consistent is in het nakomen van afspraken. Bovendien is expertise in MS SQL, ERP, C# en Webservices een vereiste.

Wat neem je mee

  • Een HBO-diploma met nadruk op technische vakken
  • Sterke communicatieve en adviserende vaardigheden
  • Focus op resultaten en bewustzijn van de omgeving
  • Gedrevenheid en een focus op het vinden van oplossingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris samen met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Toegang tot diverse trainingsmogelijkheden
  • Samenwerken met een team van gepassioneerde experts
  • Een moderne werkomgeving

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1718

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!