Technisch Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wezep zoekt Greenmonkeys een Technisch Applicatiebeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze dienstverlener heeft veel aandacht voor de vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Hier krijg je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van innovatieve producten en diensten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Technisch Applicatiebeheerder speel je hier een essentiële rol in het beheren en optimaliseren van de betreffende softwaretoepassingen. De functie is afwisselend en uitdagend doordat je altijd bezig bent met optimalisatie en innovatie, maar ook met het oplossen van technische problemen bij collega’s en/of klanten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Technisch Applicatiebeheerder. Iemand met kennis van MS Navisio, MS 365 en Business Central. Je bent proactief en analytisch sterk en weet snel tot oplossingen te komen door de juiste componenten met elkaar te verbinden. Hier krijg je de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren.

Ben jij de technisch expert die continu op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Jij zoekt naar kansen en mogelijkheden, en houdt de ander op de hoogte
  • Ervaring met Powershell en Azure Cloud
  • Creatief en innovatief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende projecten bij inspirerende klanten
  • Werken met een team van gedreven IT professionals
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1523

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!