Greenmonkeys werft voor Quantore

Technisch Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

De afdeling ICT is belangrijk binnen onze organisatie. Deze afdeling ontwikkelt zich steeds meer naar een flexibele, innovatieve en zakelijke organisatie, die marktconform werkt en een hoogwaardig aanbod aan diensten biedt. We kennen een grote diversiteit aan systemen (ERP, Warehouse management, Enterprise Service Bus, BI, e-commerce). Onlangs hebben we onze systemen vernieuwd. Ter versterking van deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Technisch Applicatiebeheerder (32 – 40 uur)

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je samen met vier andere applicatiebeheerders verantwoordelijk voor het (technisch) beheer van de bedrijfsapplicaties zoals ERP, BI en e-commerce software. Jouw voornaamste taak zal bestaan uit het implementeren, testen en in bedrijf stellen van (nieuwe) applicatieonderdelen/software. Daarnaast onderhoud je het contact met de leverancier. Samen met key-users en de functioneel beheerder, onderzoek en analyseer je de vraag vanuit de business units. De functionele wensen vertaal jij naar de technische oplossing zodat deze past in de technische architectuur. Deelname aan agile ontwikkelteams en zorgen voor uitvoering van wijzigingen op systemen hoort ook bij het takenpakket. Kortom, een leuke functie die zeker mogelijkheden kent van verdere verdieping en uitbreiding van je takenpakket en verantwoordelijkheden.

Wat ga je doen?

  • Applicatiebeheer op Azure Integration Services en Biztalk;
  • Applicatiebeheer op het E-commerce platform gebaseerd op Outsystems;
  • Applicatiebeheer op het QlikSense platform;
  • Coördineren en plannen van releases;
  • Het als 2e lijns-helpdesk optreden richting leden en klanten.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van E-commerce systemen en Windows netwerken;
  • Je hebt kennis van Azure Cloud Computing;
  • Je hebt kennis van XML, EDI en communicatie protocollen;
  • Je hebt kennis van SQL server.

Wat biedt Quantore?

Een veelzijdige functie met ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheden, in een ambitieuze en grote organisatie met een informele werksfeer. We bieden je een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Het salaris bedraagt tussen de € 2.800,- en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband en inclusief uitbetaling van ADV-dagen. Aanvullend is er een interessante bonusregeling. Je hebt ook de keuze om ADV als vrije dagen op te nemen (12 ADV-dagen). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, flexibele werktijden, een gunstige pensioenregeling, thuiswerkfaciliteiten en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden diverse workshops georganiseerd en ontvang je een vitaliteitsbudget.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1429