Technisch Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wijchen zoekt Greenmonkeys een Technisch Applicatiebeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in de inkoop en distributie van bedrijfsspecifieke producten. Hierbij staan goede logistiek, efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Technisch Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je een belangrijke schakel in het ICT team en verantwoordelijk voor het technisch beheer van bedrijfsapplicaties. Je belangrijkste taken zijn het implementeren, testen en in gebruik nemen van nieuwe applicatieonderdelen en bijbehorende software en het onderhouden van contact met leveranciers. In samenwerking met key-users en de functioneel beheerder analyseer je de vraag vanuit de business units en vertaal je deze naar technische oplossingen die passen binnen de technische architectuur.

Om deze rol te vervullen, zoeken ze een betrokken en loyale Technisch Applicatiebeheerder met een aanstekelijke teamspirit. Je hebt ruime kennis van en ervaring met digitale dienstverlening, bij voorkeur in het beheer van apps en je vindt het leuk om deze kennis te delen met anderen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.

Als je op zoek bent naar een functie en organisatie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als ICT specialist, dan is dit de perfecte kans voor jou. Laat Greenmonkeys weten dat je geïnteresseerd bent en we vertellen je graag meer over deze ICT baan bij jou in de buurt.

Wat neem je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ervaring met o.a.: SQL, XML, EDI, Azure en Windows
 • Durven te staan voor de kwaliteit van de software
 • Leergierige werkhouding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftWat krijg je ervoor terug

  Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Moderne werkplek
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1449

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!