Technisch Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in zeer uiteenlopende activiteiten in verschillende branches. Door gedegen kennis en ervaring slagen ze er in om hun klanten te helpen bij ontwikkelingen in hun marktgebied.

Over de functie

In deze veelzijdige functie als ervaren ERP Applicatiebeheerder ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de bedrijfskritische applicatie van deze opdrachtgever. Je werkt nauw samen en communiceert met de projectconsultant, IT afdeling en natuurlijk je collega applicatiebeheerder.

Je gaat onder andere aan de slag met het maken van rapportages en business data. Je voert data conversies uit ter ondersteuning van migraties en je signaleert noodzakelijke changes en draagt proactief bij bij het aandragen van oplossingen.

Voor deze functie heb je affiniteit en ben je geïnteresseerd in recente ontwikkelingen op ICT gebied en weet je deze praktisch toe te passen binnen de organisatie.

Heb jij een T-shaped profiel en weet je van aanpakken? En deins jij niet terug van complexe vraagstukken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante baan!

Wat breng je mee

  • MBO4 of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met het werken van ERP systemen
  • Gedegen kennis van SQL en het bouwen van rapportages
  • Je kunt problemen goed analyseren, prioriteren en oplossen
  • Je bent flexibel en hebt een zelfstandige instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Een aantrekkelijk salaris gecombineerd met een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden
  • Functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een flexibele, collegiale en informele werkomgeving
  • Telefoon en laptop van de zaak

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 499