Technisch Applicatiespecialist (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Technisch Applicatiespecialist in Zeewolde?

Voor een prominent bedrijf zoekt Greenmonkeys een bevlogen Technisch Applicatiespecialist. In deze rol ben je de spil in het beheer en de ontwikkeling van essentiële bedrijfsapplicaties. Jouw taak is het garanderen van de continuïteit, optimalisatie en het up-to-date houden van de systemen. Je werkt binnen een hecht team dat verantwoordelijk is voor de instandhouding van de dagelijkse operaties van bedrijfskritische applicaties, waarbij je intensief samenwerkt met andere afdelingen voor het implementeren van nieuwe oplossingen en updates. Jouw focus ligt op het beheren van kernapplicaties en het verzekeren van hun naadloze integratie en functionaliteit binnen het IT-landschap.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Technisch Applicatiespecialist bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een competitief salaris tussen €3600 en €4600

  • De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken

  • Uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

  • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in IT

  • Ruime aantoonbare werkervaring met ERP-systemen, bij voorkeur MS Dynamics

  • Bekendheid met ITIL principes, vooral op het gebied van incident-, wijzigings- en probleembeheer

  • Een proactieve, zelfstandige werkhouding gecombineerd met een teamgerichte mentaliteit

  • Kennis van database- en integratiesystemen, evenals ervaring met diverse programmeertalen

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1790

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!