Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys B.V. een Technisch Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al jaren een grote internationale speler op de markt in de maakindustrie. Door het leveren van slimme software en een praktijkgerichte aanpak zijn de afnemers in staat om hun concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Technisch Consultant.

Over de functie

In deze veelzijdige rol van Technisch Consultant ben jij de expert van de klanten en verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van de bedrijfsprocessen. De klant zit namelijk niet te wachten op een product dat niet aansluit op zijn of haar wensen. Je verrast de klant door het geven van een helder advies op operationeel niveau en biedt een passende oplossing voor de lange termijn aan. Je draagt bij aan innovatie door deelname aan klanten- en kennisteams, neemt daarin het initiatief om producten of diensten verder te ontwikkelen en je kennis te delen met je collega’s. Samen met hen ga je voor het beste eindresultaat.

Je bent een echte teamplayer die op klantlocatie op verschillende niveaus en in goed overleg kan samenwerken, maar je staat ook zelfstandig je mannetje.

Weet jij alles van verschillende netwerkcomponenten en heb je een probleemoplossend vermogen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Bekend met SQL, C#, vb.Net en reportdesigners, XML, EDI
  • Analytisch sterk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing
  • Inspirerende werkomgeving

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 258

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.