Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Technisch Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Eindhoven.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf blinkt uit door doeltreffende, gebruiksvriendelijke en intelligente op maat gemaakte softwareoplossingen te ontwikkelen. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Technisch Consultant.

Over de functie

Hier zijn ze opzoek naar een Technisch Consultant om het IT-team te versterken. In de functie van Technisch Consultant vervul je een cruciale rol bij het ontwerpen, implementeren en verbeteren van de aangeboden softwareoplossingen. Je gaat aan de slag met het identificeren van klantbehoeften, het toepassen van methodieken en het verstrekken van kwalitatieve adviezen.

Voor deze positie wordt gezocht naar een enthousiaste en analytische Technisch Consultant met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent uitzonderlijk bedreven in het onderzoeken van de behoeften van klanten, begrijpt hun wensen en bent in staat een effectieve oplossing te bieden die aansluit bij hun zakelijke doelstellingen. Jij hebt een uitgesproken affiniteit met het begrijpen en beheren van (REST)API’s en het uitwerken van Data Flows aan de hand van BPMN2.0 is voor jou gesneden koek.

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Greenmonkeys. Ontdek meer over deze veelzijdige functie die per direct beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO-opleiding met de nadruk op technische vaardigheden
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van SQL en Stored Procedures
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Strategisch, resultaatgericht en een teamplayer
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Aantrekkelijke salaris- en arbeidsvoorwaarden
  • Een flexibele organisatie die jou in je kracht zet en probeert je te laten werken op de manier die het beste bij je past
  • Budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunt groeien
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Laptop van de zaak

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Greenmonkeys via WhatsApp, telefonisch, of stuur een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1749

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!