Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een Technisch Consultant (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze onderneming staat garant voor een duurzame samenwerking en tevredenheid. Vanwege team uitbreiding is er momenteel ruimte beschikbaar voor een Technisch Consultant.

Over de functie

In de rol van Technisch Consultant neem je een essentiële positie in bij het assisteren, toepassen en verbeteren van de aangeboden softwareoplossingen. Je gaat onder andere aan de slag met ontwerpen, implementeren, creëren, het verlenen van support en coördineren. Al met al een zeer interessant takenpakket waar jij je als ervarenTechnisch Consultant volledig in vast kunt bijten.

Hiervoor zoeken ze een inspirerende Technisch Consultant met een flexibele en proactieve instelling. Iemand die integriteit en openheid toont en zich houdt aan de overeengekomen afspraken. Verder heb je kennis van MS SQL, ERP, C# en Webservices.

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je hebt goede contactuele en adviesvaardigheden
  • Resultaatgerichtheid en omgevingsbewustzijn
  • Gedreven en oplossingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Je ontvangt een adequaat salaris in combinatie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professional
  • Moderne werkplek

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1553

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!