Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hoevelaken zoekt Greenmonkeys een Medior Technisch Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Jouw nieuwe werkgever?

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zorgverleners (in de breedste zin van het woord) moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! Dit bedrijf gebruikt én maakt de nieuwste technologieën. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ambitieuze Technisch Consultant.

Wat ga je doen?

Als Technisch Consultant zorg jij ervoor dat de behoeften van de klant in kaart gebracht worden en stel je hiervoor technische eisen op. Je vertaalt de functionele eisen in een technisch ontwerp en zorgt voor de implementatie bij de klant. Je wilt het namelijk zo makkelijk mogelijk maken voor de zorgverleners zodat zij zich zonder problemen op hun werk kunnen storten.

Voor deze functie ben je klaar om de stap van Systeembeheerder naar consultancy te maken, ben je MCITP of MCSA gecertificeerd en funtioneer je goed in teamverband.

Wil jij deze rol als Technisch Consultant in komen vullen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Functie-eisen

  • HBO opleiding Informatica of Systeembeheer
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in een Windows omgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Resultaat gericht kunnen werken

Wat krijg je er voor terug?

  • Uitdagende functie bij een vooraanstaande, gezellige werkgever
  • Informele werksfeer
  • Professioneel team
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 370

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!