Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Waalre zoekt Greenmonkeys een Technisch Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf blinkt uit in het creëren van vooruitstrevende, op maat gemaakte softwareoplossingen. Ze hechten veel waarde aan zowel de kwaliteit als de functionaliteit van deze innovatieve producten. Op dit moment is er een interessante vacature beschikbaar voor een Technisch Consultant.

Over de functie

Als Technisch Consultant ben je hier verantwoordelijk voor het implementeren van technische configuraties en het opzetten van systemen voor jouw klanten. Jouw rol omvat het fungeren als het eerste aanspreekpunt voor zowel de directe collega’s als de eindgebruikers voor technisch gerelateerde vragen en meldingen met betrekking tot de software. Dit kan zowel op kantoor als op locatie bij de klanten.

Hiervoor zoeken ze een resultaatgerichte Technisch Consultant met een sterke focus op klanttevredenheid en die werkt met enthousiasme en toewijding. Verder heb je een brede interesse binnen de softwareontwikkeling.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en gedij je goed bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze ICT vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van MS Office, SQL-Server, Citrix en Windows server 2016/2019
  • Analytische skills en zakelijke proceskennis
  • Ervaring als Technisch Consultant en/of Systeembeheerder is mooi meegenomen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Competetief salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante doorgroeimogelijkheden
  • Afwisselende en verantwoordelijke baan
  • Ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Laptop en telefoon van de zaak

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1727

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!