Technisch Consultant Software Implementaties (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys B.V. een Technisch Consultant Software Implementaties (m/v)

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Technisch Consultant Software Implementaties.

Over de functie

Als Technisch Consultant verzorg je hier de technische implementatie van de software bij diverse klanten. Deze software koppelt uiteenlopende hardware en software met elkaar en daarbij is elke klantsituatie uniek. Dit maakt het werk complex en uitdagend. Als Technisch Consultant sta je er dan ook niet alleen voor. Collega’s waaronder technisch consultants, support consultants en software developers staan paraat om je te helpen bij de implementaties. 

Wat breng je mee?

Heb je ervaring in een soortgelijke functie, of heb je een achtergrond op het gebied van bijvoorbeeld systeem/netwerkbeheer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging dan nodigen we je uit te reageren. Ook software developers die niet stil kunnen zitten nodigen we uit deze vacature verder te onderzoeken.

Bij voorkeur heb je een relevante HBO opleiding, maar een MBO opleiding gecompenseerd in ruime werkervaring is ook interessant voor ons.

Streef jij naar optimale klanttevredenheid? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Bij dit bedrijf krijg je een zelfstandige en een veelzijdige functie.
  • Je werkt binnen een vast rayon, op klantlocaties afgewisseld met thuiswerken.
  • Je agenda plan je zelf, evenals een kantoordag om te sparren met je collega’s.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend!
  • Naast een uitstekend salaris wordt een auto, telefoon en laptop van de zaak, pensioen en winstuitkering geboden.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 290

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.