Technisch Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een Technisch Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Heb jij affiniteit met efficiëntie? Is jouw motto “simple is better than complex”? Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. Naast dit alles heeft het bedrijf duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Technisch Support Medewerker.

Over de functie

Als Technisch Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie, daarom sta jij klanten graag vriendelijk te woord. Het beantwoorden van vragen en leveren van ondersteuning op het gebied van hun eigen ontwikkelde software zijn aan de orde van de dag. Naast het leveren van ondersteuning vallen testwerkzaamheden en beheertaken ook in jouw takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een initiatiefrijke en gestructureerde Technisch Support Medewerker. Iemand die leergierig is met een open houding. Je kunt goed luisteren en doorvragen en weet prioriteiten te stellen.

Door middel van een interne opleiding ben jij er helemaal klaar voor om hier aan de slag te gaan! Laat je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • MBO+ opleiding met een sterk technisch accent
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Teamplayer
  • Klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf
  • Laptop van de zaak
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 207

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.