Technisch Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Nieuwegein zoekt Greenmonkeys B.V. een Technisch Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen en leveren ze IT oplossingen die een toegevoegde waarde geven aan de bedrijfsvoering van de klanten. Ze bieden hiermee stabiliteit, continuïteit en een hoge mate van efficiency. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Technisch Support Medewerker.

Over de functie

Vanuit het hoofdkantoor ben je Technisch Support Medewerker het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je biedt ze support en monitort en acteert direct op statuswijzigingen binnen de infrastructuur van de klant. Hiervoor heb je kennis van Windows pc en server omgevingen. Als Technisch Support Medewerker ben je onmisbaar in de organisatie want je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en zelfstandig oplossen van incidenten.

Ben jij een expert op het vlak van ICT Support die alle kneepjes van het vak kent? Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe en technische problemen die eigenlijk gisteren al opgelost moesten worden? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze uitdagende ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO opleiding met een sterk ICT component
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Gedreven, staat open voor vernieuwing en je wilt jezelf verder ontwikkelen
  • Werk nauwkeurig, neemt initiatief en analytisch sterk

Wat krijg je ervoor terug?

  • Zelfstandige functie in een dynamisch bedrijf
  • Uitstekend salaris en goede voorwaarden
  • Leuke, informele werksfeer
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels passende opleidingen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 437

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.