Technisch Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rijsenhout zoekt Greenmonkeys B.V. een Technisch Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een getalenteerde Technisch Support Medewerker.

Over de functie

Hier ben je als Technisch Support Medewerker het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers en daardoor een heel belangrijke schakel binnen de organisatie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het monitoren, beheren en oplossen van meldingen en verstoringen. Klantgerichtheid is hierbij van onschatbare waarde. Als geen ander durf jij verantwoordelijkheid te nemen en zorg je voor een optimale klantbeleving.

Hiervoor zoeken ze een Technisch Support Medewerker die goed kan organiseren, coördineren en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je hebt de ambitie en gedrevenheid om jezelf verder te blijven ontwikkelen en weet je in drukke situaties het hoofd koel te houden. Verder ben je communicatief sterk op alle niveaus, heb je een hands-on mentaliteit en een flexibele insteling.

Ben jij die creatieve out of the box denker en is klantgerichtheid jouw tweede natuur? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare support rol
  • Ervaring met Wireless, Routing en Switching en Network Management
  • In bezit van certificaat CCNP
  • Technisch Support

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende medior functie bij een internationale opdrachtgever
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 824

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.