Technisch Tester (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Soest is Greenmonkeys op zoek naar een Technisch Tester (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijke administratieve rompslomp uit handen te halen. Zorgverleners (in de breedste zin van het woord) moeten zich immers kunnen focussen op hetgeen wat alleen zij kunnen: mensen beter maken! In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Technisch Tester.

Over de functie

Omdat de betreffende producten in de zorg worden gebruikt is het belangrijk dat deze van de hoogste kwaliteit zijn. Dat betekent ook dat elk klein foutje uit het product moet zijn voordat deze bij de zorgverlener in gebruik genomen wordt. En daar hebben ze jou als Technisch Tester voor nodig. Door middel van automatische en exploratieve tests zorg jij er voor dat de software tip-top in orde is. Met jouw hulp kunnen zorgverleners hun patiënten veiliger en efficiënter behandelen, een nobel doel toch?

Wat neem je mee?

• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met test automation frameworks
• Ervaring met Jira en scripting
• Goede communicatieve vaardigheden
• Teamplayer en klantgericht
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?

• Uitdagende functie bij een vooraanstaande werkgever
• Professioneel team
• Uitstekend salaris en voorwaarden
• Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 242

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!