Test Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Enschede zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Test Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Middels gebruiksvriendelijke software bereiken ze hier strategische doelen voor vele klanten en eindgebruikers over de hele wereld. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een een Test Engineer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Test Engineer zorgen voor borging en uitbreiding van de kwaliteitsgerichtheid in de organisatie. Onder andere het programmeren, testen en implementeren van de aangeboden software behoren tot je werkzaamheden. Met jouw kennis en ervaring weet je als geen ander waar de interne processen aangepast moeten worden om een beter resultaat te kunnen behalen.

Je hebt hiervoor een sterke persoonlijkheid en door te letten op details, met oog op het grotere geheel voer je verbeteringen door die iemand anders zo makkelijk over het hoofd zou zien. Je staat stevig in je schoenen en durft, als jij iets anders vindt, dit kenbaar te maken. Je bent onderdeel van een hecht team, goede samenwerking is dus een belangrijk onderdeel.

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Kennis van NodeJS
  • Ervaring met o.a. MS DevOps en Microservices
  • Proactieve houding en werkt graag in en met teams
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Prettige werksfeer binnen een internationaal opererend bedrijf
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Dynamische functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid waarbij je een elementaire bijdrage levert aan de klanttevredenheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 669

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.