Test Engineer (m/v)

Introductie

Voor een snelgroeiende opdrachtgever in Zwolle zoeken wij een ervaren Test Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en bedrijfsspecifieke software producten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ambitieuze Test Engineer.

Over de functie

Hier ben je als test Engineer verantwoordelijk voor het testen van alle nieuwe functionaliteiten van de ontwikkelde software. Je werkt nauw samen met je collega’s aan het ontwerpen, realiseren en beheren van de IT applicaties. Hierbij verlies je kwaliteit en veiligheid niet uit het oog. Je bent hier de schakel tussen service en development. Met jouw technische kennis ga je actief meedenken over het verbeteren van methodieken en aanpak.

Hiervoor zoeken ze een Test Engineer met een kritische blik op het gebied van software en innovatieve technologieën. Je hebt ruime kennis van testmethodieken en van best practices op testgebied. Als geen ander weet jij prioriteiten te bepalen, ben je communicatief sterk en werk je kritisch en nauwkeurig.

Wil jij als IT professional innovatieve software oplossingen testen en betrokken zijn bij het hele proces van applicatieontwikkeling? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat neem je mee?

  • MBO/HBO diploma met een sterk IT component
  • Basiskennis van C sharp development
  • Je bent flexibel, leergierig en loyaal
  • Gestructureerd kunnen werken en stressbestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend en passend salaris met een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een enthousiast team van gedreven collega’s
  • Fijne moderne werkplek
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 205

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.