Trainee IT (m/v)

Introductie

Greenmonkeys biedt een Traineeship IT aan voor een opdrachtgever in Putten (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is een groeiende en open organisatie die zich richt op het leveren van hoogwaardige services binnen ICT advies en het optimaliseren van zakelijke processen. Op dit moment is er een plaats beschikbaar voor een Traineeship IT.

Over de functie

Hier presenteren ze voor jou een op maat gemaakt trainingsprogramma binnen de IT-sector, waardoor je vervolgens de mogelijkheid hebt om te starten als Consultant of Functioneel Beheerder. Samen met je collega´s zorg je voor een mooie vertaalslag van theorie naar praktijk. In deze rol zul je groeien tot een IT specialist met een uitgebreid werkgebied.

Hiervoor zoeken ze een klant- en servicegerichte Trainee met honger naar groei, kennis en mooie kansen. Verder heb je interesse of betrokkenheid bij bedrijfsprocessen.

Wil jij werkervaring opdoen en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze uitdagende Traineeship bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Je bent initiatiefrijk en communicatief vaardig
  • Flexibiliteit, qua instelling en inzetbaarheid
  • Accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse vakinhoudelijke opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Interessante startersfunctie
  • Een unieke kans om een IT-specialist te worden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1709

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!