Traineeship Finance en IT (m/v)

Introductie

Bij een interessante opdrachtgever in Zwolle biedt Greenmonkeys een plaats aan voor een Traineeship Finance en IT (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en bedrijfsspecifieke software die voornamelijk gebruikt wordt in de gezondheidszorg. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats om iemand klaar te stomen als Consultant.

Over de functie

Hier ga je met je diploma op zak een super leerzaam Traineeship doorlopen. Een mooie springplank om je eigen vakmanschap te ontdekken in de wereld van finance, zorg en IT. Je takenpakket is heel divers. Zo ga je onder andere, zelfstandig of samen met je collega’s, aan de slag met het optimaliseren van de processen en het omzetten van data in relevante stuurinformatie. Je bent sparringpartner voor je klanten én collega’s en weet altijd een passende oplossing te bieden door dienstverlening of softwarematig. Hier leer je jouw presentatievaardigheden, communicatiestijlen en leer je feedback geven én ontvangen. Jouw collega’s helpen je bovendien om je maximaal te ontwikkelen tot een ervaren Service Consultant.

Hiervoor zoeken ze iemand die gedreven en leergierig is. Loyaal en betrokken en je houdt van aanpakken en hebt een dosis positieve energie. Iemand met een analytische geest, een kritische blik en het vermogen om snel tot de kern te komen.

Heb jij passie voor IT en zorgfinance? Durf jij de sprong te wagen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante Traineeship!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk bedrijfseconomisch accent
  • Kennis van, of affiniteit met zorgadministratie en declaratieprocessen
  • Oog voor optimalisatie
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Vloeiend in het Nederlands in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en cursussen
  • Uitdagend leertraject met doorgroeimogelijkheden
  • Een multidisciplinaire rol binnen de projecten waardoor je jezelf doorlopend ontwikkelt
  • Functie met veel verantwoordelijkheden binnen een hecht team van professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor meer specifieke informatie, over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 767

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!