Webdeveloper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een ervaren Webdeveloper (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Webdeveloper.

Over de functie

In deze rol van ervaren Webdeveloper ben je samen met je collega’s uit het scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande webproducties waarbij maatwerk de standaard is en waar je geen uitdaging uit de weg gaat. Je hebt hiervoor een brede technologie-interesse en je denkt niet snel in hokjes en zoekt graag naar slimme oplossingen. Innovatieve ideeën worden door jou snel omgezet in realiseerbare concepten.

We zoeken een senior Developer die graag complexe problemen oplost, initiatief neemt, constructieve dialogen aangaat met de minder ervaren collega’s en uiteraard iemand die briljante code kan schrijven.

Heb jij oog voor detail? En ben jij nog altijd leergierig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde relevante HBO opleiding
  • Ruime aantoonbare werkervaring met webdevelopment en applicaties in Wordpress en/of Laravel
  • Teamgerichte en flexibele instelling
  • Gestructureerde werk- en denkwijze
  • Ervaring met HTML, CSS en Javascript is mooi meegenomen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Werken met een zeer gedreven club ondernemende techneuten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 619

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!