Werkplekbeheerder ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Werkplekbeheerder ICT (m/v)

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van (complexe) bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Werkplekbeheerder ICT.

Over de functie

Hier ben je als Werkplekbeheerder ICT het eerste aanspreekpunt die ondersteuning biedt en IT gerelateerde problemen oplost waardoor de gebruikers probleemloos hun werk kunnen voortzetten. Je handelt binnenkomende (aan)vragen, wijzigingen en storingen af. Ook het onderhouden en installeren van werkstations, netwerkapparatuur en servers behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Werkplekbeheerder met passie voor IT. Iemand met ervaring van Windows 11, Active Directory en MS 365. Je bent in staat om goed te luisteren, door te vragen en de hulpvraag door de gebruiker op urgentie te waarderen, prioriteren én deze adequaat op te volgen. Verder heb je een proactieve houding, je bent een zelfstarter en flexibel.

Ben jij service- én oplossingsgericht? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde MBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met iPhones en Intune
  • Hoge mate van interesse in data en programmeren
  • Flexibel ingesteld en communicatief vaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven ICT-professionals
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Volop scholingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1465

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!