Wireless Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Wireless Engineer.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke IT oplossingen. Hierbij staan veiligheid en functionaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Wireless Engineer.

Over de functie

Als Wireless Engineer ga je aan de slag met het bieden van ondersteuning bij het analyseren en definiëren van netwerk- en systeembeheer gerelateerde incidenten. Ook ontwerpen, implementeren, configureren en het beheren van de technische netwerkinfrastructuren behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Daarnaast geef je adviezen en ben je een sparringpartner voor het uitwerken van complexe vraagstukken.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Wireless Engineer. Iemand die beschikt over goede en uitgebreide kennis van netwerkinfrastructuren, wifi, switching en firewall-oplossingen. Extreme Networks, HPE Aruba en WatchGuard kent voor jou geen geheimen. Kwaliteit is uitgangspunt bij alles wat je doet.

Ben jij op zoek naar een functie met veel vrijheid, vertrouwen èn verantwoordelijkheid? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ambitieus, doortastend en oplossingsgericht
  • Sociaal vaardig, je kunt ideeën en oplossingen goed overbrengen
  • Het werken met een netwerk is je passie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1460

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!