Wordpress Developer met leidinggevende capaciteiten (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Wordpress Developer met leidinggevende capaciteiten (m/v) voor een opdrachtgever in Zwolle.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor diverse opdrachtgevers. Door het inzetten van deze software kunnen ze de business versnellen door het leggen van slimme verbindingen tussen mensen, technologie en de technische processen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Wordpress Developer met leidinggevende capaciteiten.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Wordpress Developer samen met je collega’s uit het scrumteam aan de slag met de (complexe) ICT projecten en digitale platformen. Je gaat je collega’s leiden en zelf verantwoordelijk zijn voor de prestaties van het team met oog voor het eindresultaat.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Wordpress Developer met sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus, een prettige werkhouding en een gestructureerde werk- en denkwijze. Iemand die een langlopend commitment aan wil gaan en die het voortouw wil nemen op development gebied. Jij weet alles van de laatste technieken en zorgt dat de lopende projecten semantisch en technisch op topniveau zitten.

Sta jij stevig in je schoenen? En ben jij nog altijd leergierig en werk je graag met de modernste technieken? Dan ben jij de Wordpress Developer met leidinggevende capaciteiten die wij zoeken. Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante opleiding op HBO niveau met een sterk technisch accent

  • Ruime aantoonbare werkervaring met webdevelopment en applicaties in Wordpress en/of Laravel

  • Ervaring met Javascript, HTML, CSS en NPM

  • Teamgerichte en flexibele instelling

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Uitdagende, technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën

  • Diverse opleidingsmogelijkheden

  • Laptop van de zaak

  • Werken met een zeer gedreven club ondernemende professionals

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1026

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!