Wordpress Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Wordpress Ontwikkelaar met leidinggevende skills (m/v) voor een opdrachtgever in Hattem.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door het inzetten van specifieke software kunnen ze de business versnellen door het leggen van slimme verbindingen tussen mens, technologie en de technische processen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Wordpress Ontwikkelaar met leidinggevende skills.

Over de functie

Hier ga je als ervaren Wordpress Ontwikkelaar samen met je collega’s uit het scrumteam aan de slag met de IT projecten en de digitale platformen. Je gaat leiding geven aan je collega’s en de verantwoordleijkheid nemen voor de prestaties van je team met oog voor het eindresultaat. Als geen ander vind jij hierin goede zakelijke communicatie met zowel de klant als met jouw collega´s. Ook een goede score op het gebied van performance en security heb jij hoog in het vaandel staan.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Wordpress Ontwikkelaar met sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus, een prettige werkhouding en een gestructureerde werk- en denkwijze. Iemand die een langlopend commitment met deze opdrachtgever aan wil gaan en die het voortouw gaat nemen op development gebied. Jij weet alles van de laatste technieken en zorgt dat de lopende projecten technisch op topniveau zitten.

Draai jij je hand niet om voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Wordpress en/of Laravel? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante opleiding op HBO niveau met een sterk technisch accent

  • Ruime aantoonbare werkervaring met webdevelopment en applicaties in Wordpress en/of Laravel

  • Ervaring met Javascript, HTML, CSS en NPM

  • In staat om aan meerdere projecten te werken en hier de vaart in weten de houden

  • Teamgerichte en flexibele instelling

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Uitdagende, technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën

  • Diverse opleidingsmogelijkheden

  • Laptop van de zaak

  • Werken in een team van gedreven professionals

  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en ideeën

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1131

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!