Medewerker Voorraad- en relatiebeheer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Medewerker Voorraad- en relatiebeheer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Medewerker Voorraad- en relatiebeheer.

Over de functie

Als Medewerker voorraad- en relatiebeheer ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de voorraad in de breedste zin van het woord. Dit betekend enerzijds het analyseren van aangevraagde-, uitgegeven en verbruikte voorraad, met het als doel het verwachte verbruik steeds beter af te stemmen op het werkelijke benodigde materiaal. Maar ook het met regelmaat tellen van de voorraad op de verschillende locaties van de onderaannemers, altijd in samenspraak met de operationele collega’s in de business.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Medewerker voorraad- en relatiebeheer die nauwkeurig werkt in verband met verstrekken en verwerken van gegevens. Verder ben je servicegericht, heb je overredingskracht en kun je vlot anticiperen op wijzigingen in voorraadhoogtes.

Is het voor jou een uitdaging om een optimale voorraad te realiseren, waarbij diverse verantwoordelijkheden, sociale interacties en kerntaken komen kijken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO werk en denkniveau
  • Operationeel/tactisch werkniveau
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid ten behoeve van het verstrekken van informatie
  • Groot improvisatievermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Marktconform salaris en goede voorwaarden
  • Een leuk team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1411

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.