Operations Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Operations Manager (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Operations Manager.

Over de functie

Als Operations Manager ben je hier verantwoordelijk voor het aansturen van het team en zorg je er samen voor dat jouw deel van het operationele proces soepel verloopt. Je bent als geen ander in staat om mee te denken met deze opdrachtgever en de vertaling te maken naar je eigen operatie. Je hebt daarom niet alleen een uitvoerende rol, maar ook een adviserende functie op tactisch en strategisch niveau.

Je bent als ervaren Operations Manager bereid de verantwoordelijkheid naar je toe te trekken en een fantastische samenwerking tussen de verschillende collega’s te realiseren. Hiermee weet je de te nemen acties in een werkbaar plan te gieten en je houdt je in de uitvoering doorgaans strak aan dit plan. Jij vervult als Operations Manager de rol van sparring partner.

Krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van medewerkers en weet jij die verbinding tussen operatie en management te zijn? Ben je daadkrachtig, resultaatgericht en heb jij ervaring als Teamleider binnen de logistieke sector? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Relevante MBO/HBO opleiding
 • Ervaring met werken in een logistieke omgeving
 • Kennis van ERP, Excel, MS Office en Access
 • Communicatief sterk vaardig op alle niveaus
 • Sterke besluitvaardigheid, flexibele instelling
 • Gedreven, energiek en pro-actief
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Interessante fulltime job
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken in een dynamisch en gezellig team van gedreven professionals
 • Moderne werkplek
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1390

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!