Business Proces Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zaandam zoekt Greenmonkeys een Business Proces Analist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Business Proces Analist.

Over de functie

Als Business Proces Analist speel je een belangrijke rol in de bloei van deze internationale onderneming door effectieve verbindingen te leggen. Je verantwoordelijkheden omvatten het opstellen en implementeren van projectplannen en het leiden van de ICT-teams. Daarnaast speel je een sleutelrol bij het ontwikkelen van essentiële kaders en richtlijnen ten behoeve van informatiemanagement. Je bent van onschatbare waarde als het gaat om het vertalen van user stories naar gedegen informatieanalyse en gegevensmodellen.

Ze zijn op zoek naar een pragmatische en accurate Business Proces Analist. Iemand met ervaring in het in kaart brengen van data-objecten in administraties en applicaties. Je hebt passie voor het verbeteren en innoveren van processen en in staat om mensen te bewegen en inzichten om te zetten in concrete acties.

Als jij gedijt in een omgeving met deadlines en je streeft naar uitmuntende resultaten dan ben jij de persoon die ze zoeken! Sluit je aan bij het team en draag bij aan het succes van deze groeiende onderneming.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur met een bèta achtergrond
  • Je vind het leuk om te analyseren, ontwerpen en verbeteren
  • Resultaatgerichte drive
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruime keuze in opleidingen en trainingen
  • Een inspirerende werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Een uitdagende functie waarin je jouw analytische vaardigheden kunt benutten en bedrijfsprocessen kunt optimaliseren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1535

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!