Planner (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Planner (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat voor innovatie en bereikbaarheid. Klantvriendelijkheid en efficiëntie staan hierij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er momenteel een vacature beschikbaar voor een ervaren Planner.

Wat ga je doen?

In deze rol is het jouw taak om toezicht te houden op de binnenkomst en uitvoering van alle orders met betrekking tot de betreffende diensten, leveringen en projecten. Als geen ander weet jij de processen de juiste kant op te sturen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de toegangsverlening voor alle belanghebbenden. Dit omvat het verwerken van nieuwe aanvragen en het beheren van overige vereiste middelen.

Als echte ondernemer pak jij je kansen en ben je bovenal energiek en positief ingesteld.

Ben jij niet snel afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Planner bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante MBO-4 opleiding
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie 
  • Met jouw communicatieve vaardigheden weten medewerkers en collega’s precies waar ze aan toe zijn
  • Je hebt stalen zenuwen en laat je niet kisten door tijdsdruk en deadlines
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Afwisseling en uitdaging binnen een dynamisch bedrijf
  • Passend salaris en een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Een leuk team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1666

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!