Releasemanager (m/v)

Introductie

Altijd al willen werken voor een organisatie die het verschil wil maken binnen de zorg met een technisch vooruitstrevende SaaS-applicatie? Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een Releasemanager die het delivery proces van onze zorgdeclaratieoplossing Care2Declare verder stroomlijnt.

Vacature: Releasemanager (m/v) 32-40 uur p/w

Over de functie

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is.

Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Vanuit ondernemersperspectief geweldig, vanuit IT-perspectief bijzonder uitdagend. We zijn enerzijds de functionaliteit aan het uitbreiden om meer klanten te bedienen en anderzijds op zoek naar verbeteringen op het gebied van architectuur, schaalbaarheid, automatisch testen, en gebruikersgemak. Iedere 3 weken leveren we een stabielere en verbeterde versie op, waarvan onze klanten blij worden.

En dit is waar we jouw kracht als releasemanager goed kunnen gebruiken. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is dat de kwaliteit van de versie goed is en dat de opgeleverde stories afgestemd zijn met de (interne) opdrachtgevers. Om dit te bereiken ben je dagelijks actief betrokken bij het ontwikkelproces. Je bewaakt de burnout-chart, prioriteert wanneer er keuzes gemaakt moeten worden, zorgt dat de user stories op tijd zijn uitgewerkt en ingeschat en de testen tijdig en compleet zijn afgerond. Soms is het nodig om bij te springen en te helpen met testen of uitwerken van user stories, om de snelheid erin te houden. Hierbij volg je ons ISAE-gecertificeerde proces en de werkwijze van scrum. Als releasemanager ben jij dus diegene die het overzicht creëert en bewaakt. Jij zorgt ervoor dat na 3 weken wordt opgeleverd wat er op de planning stond of wat jij gedurende de 3 weken in overleg met de opdrachtgevers hebt bepaald.

Over de organisatie

Ook al bestaan we al een tijdje, we zijn echt geen verouderde organisatie. Als Care Expert zijn we ruim 30 collega’s sterk met een cultuur die het beste te vergelijken is met die van een start-up. Dit komt onder andere doordat het softwareteam pas enkele jaren bestaat en we veel investeren in ons product. Het softwareteam zelf bestaat uit 12 collega’s en is zelfsturend ingericht. Het team heeft als belangrijke opdrachtgevers onze grote externe klanten, de serviceafdeling en onze projectleiders.

Competenties, kennis en ervaring:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Business/ IT;
  • Minstens 3 jaar ervaring met het Scrum-ontwikkelproces;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Communicatie en analytisch sterk;
  • En gewoon een leuke collega!

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1559