Systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Breukelen zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in uiteenlopende activiteiten in diverse branches. Door gedegen kennis en ervaring slagen ze er keer op keer in om hun klanten te helpen bij ontwikkelingen in hun vakgebied. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Systeembeheerder.

Over de functie

Hier ga je als Systeembeheerder proactief aan de slag met eerste lijn werkplek- en systeembeheer voor een innovatieve productielocatie. Je bewaakt de voortgang van de projecten, de inrichting van de beheer en monitoring aspecten van de diensten en je rapporteert hierover.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Systeembeheerder met kennis van general IT control, applicatiebeheer, scripting en ICT procedures. Jij bent als ambassadeur de technische spil tussen de medewerkers en de processen binnen dit bedrijf. Als geen ander zorg jij voor continuïteit, en het optimaliseren van de ICT omgeving.

Heb jij zin in een functie waarbij je vakinhoudelijk veel uitdagingen krijgt en interessante doorgroeimogelijkheden hebt? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO4/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van onder andere ISAH/ERP, Solidworks PDM, CAM en MS 365
  • Ervaring in het ondersteunen en beheren van (complexe) ICT infrastructuren
  • Accuraat, communicatief sterk vaardig en analytisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mooie doorgroeifunctie naar Applicatiebeheerder
  • Moderne werkplek en een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 988

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.