Project Manager (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Project Manager Infra (m/v) in Alkmaar?

Greenmonkeys zoekt een Project Manager Infra die verantwoordelijk is voor het soepel laten verlopen van ondergrondse infrastructuurprojecten.
In deze rol motiveer je je team om zelfstandig te werken en zorg je voor de technische en financiële aspecten van projecten, waarbij veiligheid, kwaliteit en tijdigheid voorop staan.
Je inventariseert, organiseert en monitort de voortgang, terwijl je nauw contact onderhoudt met klanten en regelmatig voortgangsgesprekken voert.
Met jouw coachende leiderschapsstijl begeleid je het team en zorg je dat de visie en strategie van de organisatie worden vertaald naar de uitvoeringspraktijk.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • € 3500 – 5500
  • 40 uur
  • Elektrische auto met laadpas
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol
  • Ervaring met projectmanagement
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Communicatieve vaardigheden en een coachende leiderschapsstijl

Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!