Senior .NET Developer
Technology To Serve, Zwolle
“Ik kan greenmonkeys en TTS, mijn huidige werkever, van harte aanbevelen.”

Referentie: Senior .NET Developer

Op latere leeftijd weer op zoek naar een baan. Dan weet je wel een beetje wat je wilt en wat niet. Bijvoorbeeld geen files en in de buurt werken. Ik had in het verleden wel eens gehoord van Monkey Business, een werving en selectie bureau. Via hen kwam ik op greenmonkeys, een initiatief van hen wat vooral regionale vacatures verzorgt. Na mijn CV te hebben gestuurd kwam het al snel tot een prettig kennismakingsgesprek met Gerhard Veringa, die uitgebreid de tijd nam om alle wensen en competenties in kaart te brengen. Ik was onder de indruk van hun kennis van de arbeidsmarkt, voor mij geen dagelijkse kost. Gerhard voelde mij blijkbaar goed aan, want zeer snel kwam hij met een passende vacature in Zwolle, zeer goed te doen vanuit mijn woonplaats Harderwijk.

Gerhard kende het bedrijf erg goed en dankzij zijn inspanningen kwam het al snel tot een verkennend gesprek. Het bleek dat greenmonkeys het bedrijf goed ingeschat had, en de vacature sloot dan ook erg goed aan bij mijn wensen. Gelukkig was dit wederzijds. Mede dankzij de kennis en bemiddeling van Gerhard was ook het arbeidsvoorwaarden gesprek goed geregeld.

Ik ben nu naar volle tevredenheid aan het werk en kan greenmonkeys en TTS, mijn huidige werkgever, van harte aanbevelen.

Een baan in de buurt levert onmiddelijk belangrijke voordelen op!

de voordelen

Meer vrije tijd!

Klik hier voor onze argumentatie

Minder files!

Klik hier voor onze argumentatie

Minder CO2!

Klik hier voor onze argumentatie