Software Consultant
“De enorme groei en de leuke uitdagingen binnen het bedrijf bevallen mij enorm!”

Referentie: Software Consultant

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, ben ik gestuit op de heren van Greenmonkeys. Doordat de naam van de organisatie mij gelijk een lach gaf, heb ik zonder na te denken een berichtje gestuurd. Binnen een uur hing ik aan de lijn met Harry.

Nu al een paar maanden actief bij mijn nieuwe werkgever als Software Consultant en ik ben erg blij met de uitdaging waar ik toendertijd aan begonnen ben. Dankzij Greenmonkeys heb ik een baan gevonden die bij mij past en waar ik als junior in het vak de juiste werkgever heb gevonden.

De enorme groei en de leuke uitdagingen binnen het bedrijf bevallen mij enorm, waar ik in de komende tijd mijzelf weet te ontwikkelen – maar ook de organisatie kan helpen. Ik ben veel op pad om bij de klanten de wensen en behoeften in kaart te brengen, maar ik ben ook regelmatig op kantoor te vinden om samen met het team mooie doelen te halen. Dat doel is ook wel eens een potje winnen met tafelvoetbal.

Waar het begonnen is? Bij dat berichtje dat ik verzonden heb naar Green Monkeys. Na het leuke gesprek met Harry was ik overtuigd dat zij misschien wel iets konden betekenen in mijn zoektocht. En ja hoor, in minder dan 24 uur stonden er twee uitnodigingen klaar bij verschillende bedrijven. Een week later stond ik in het kantoor voor mijn eerste gesprek, en in dat kantoor werk ik nu.

Een baan in de buurt levert onmiddelijk belangrijke voordelen op!

de voordelen

Meer vrije tijd!

Klik hier voor onze argumentatie

Minder files!

Klik hier voor onze argumentatie

Minder CO2!

Klik hier voor onze argumentatie