Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Kampen zijn wij op zoek naar een Software Developer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden nationaal door nagenoeg iedereen gebruikt en ook de internationale markt breidt enorm uit. Naast dit alles heeft dit bedrijf duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid, en innovatie hoog in het vaandel staan.

Over de functie

Scrum ligt ten grondslag aan de innoverende producten die je hiert gaat ontwikkellen. Je zal niet alleen technische oplossingen realiseren voor de eigen, nieuwe producten van de opdrachtgever, maar je zal ook maatwerk gaan leveren aan de klanten. Met jouw duidelijke visie ben jij de ideale sparringpartner voor je collega’s.

De opdrachtgever test de software automatisch door middel van Unit-tests en Selenium-tests. Kernwaarden zijn kwaliteit, beveiliging, kennisdeling, en performance. Er wordt een uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

We zoeken iemand die full-stack aan de slag kan. Laat je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze uitdagende baan!

Wat breng je mee?

  • HBO-opleiding Informatica of soortgelijke MBO-opleiding met aanvullende ervaring
  • Zeer ruime ervaring in softwareontwikkeling in het algemeen, met C sharp en Dot NET in het bijzonder
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 212