Buitendienst Monteur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Monteur Buitendienst (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespcialiseerd in het leveren van bedrijfsspecifieke installaties. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het serviceteam is er plaats voor een ervaren Monteur Buitendienst.

Over de functie

In de rol van Buitendienst Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en het uitvoeren van preventief onderhoud aan een breed scala van de relevante installaties. Daarnaast behoort het inbedrijfstellen van nieuwe installaties en het deelnemen aan de storingsdienst tot je takenpakket. Je fungeert als het betrouwbare aanspreekpunt voor jouw klanten en staat klaar om hen desgewenst te voorzien van uitleg en advies.

Voor deze positie zoeken we een servicegerichte en handige Monteur Buitendienst met een sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit. De variatie en mobiliteit in je dagelijkse werkzaamheden zie je als positieve aspecten; vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou belangrijke kernwaarden. Daarnaast straal je vriendelijkheid, collegialiteit en nieuwsgierigheid uit.

Beschik jij over handigheid en technisch inzicht? Laat het Greenmonkeys weten, en we delen graag meer informatie over deze boeiende kans bij jou in de buurt!”

Wat breng je mee

  • Je hebt een MBO-diploma in een technische richting
  • Sterk technisch inzicht en/of relevante ervaring zijn een vereiste
  • Een flexibele en positieve instelling is belangrijk
  • Je kunt nauwkeurig en ordelijk werken
  • Vanwege de reisvereisten van deze functie, in zowel binnen als buiten Nederland, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie met veel vrijheid
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Betrokken collega’s op wie je altijd kunt terugvallen
  • Waardering voor nieuwe initiatieven en ruimte bieden voor ontwikkeling en doorgroeien

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1677

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!