Inkoop Medewerker (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Inkoop Medewerker (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier streven ze naar een sterke verbinding met zowel de klanten als de medewerkers. Een aangename, informele en dynamische werkomgeving staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Inkoop Medewerker.

Over de functie

Als Inkoop Medewerker bied je ondersteuning bij het inkopen van de betreffende goederen en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het najagen en beheren van overeenkomsten en verzorgt de gehele administratie die hierbij hoort. Ook het communiceren van het inkoopbeleid en het bewaken van de voortgang van procesafspraken behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een zelfstandige en communicatief vaardige Inkoop Medewerker die sterk in zijn of haar schoenen staat. Als geen ander weet jij de kwaliteit van de backoffice werkzaamheden en processen uit te voeren én te bewaken.

Wat breng je mee

 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie op MBO-4 niveau
 • Je bent proactief en een echte aanpakker
 • Je blinkt uit in nauwkeurigheid, bent betrouwbaar in het nakomen van afspraken en toont initiatief
 • Groot enthousiasme voor inkoop gerelateerde werkzaamheden
 • Zelfstandigheid en teamspirit zijn eigenschappen die goed bij jou passen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Innovatieve werkplek met een team van gedreven professionals
 • Diverse opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
 • Verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Thuiswerkmogelijkheid
 • Laptop en telefoon van de zaak

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1752

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!