Kwaliteit-, omgeving- en veiligheidscoördinator (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys B.V. een Kwaliteit-, omgeving- en veiligheidscoördinator (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leggen en beheren van infrastructuur voor verschillende diensten. Ze nemen kennis en ervaring van verbinding- en infrastructuurtechnologie uit handen voor grote leveranciers. Daarnaast ontwerpen, beheren en onderhouden ze alles. Het maken van verbinding staat dus centraal bij dit bedrijf! In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Kwaliteit-, omgeving- en veiligheidscoördinator.

Over de functie

Bij een organisatie van deze omvang kun je er van uitgaan dat ze zich bezig houden met kwaliteit in de breedste zin van het woord. Als Kwaliteit-, omgeving- en veiligheidscoördinator zorg jij er voor dat de focus ten alle tijden op deze zaken is gericht. Je komt te werken in een professioneel team waar iedereen zijn eigen aandachtsgebied en werkveld heeft.

Doordat je goed kan communiceren weet je kwaliteit en veiligheid boeiend en relevant te maken voor je collega’s. Je adviseert het werkveld over het in stand houden en het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem en bewaakt het beleid ten aanzien van ARBO en milieu. Dit doe je door data uit de gehele organisatie te verzamelen en te analyseren. Hier maak je strakke rapportages van en deze presenteer je met een glimlach. De ideale kandidaat heeft daarom al ruime ervaring met het werken in processen en systemen en heeft overtuigingskracht.

Neem jij graag initiatief, kan je het overzicht bewaren en ben je niet bang om te delegeren? Reageer dan via onderstaande contactgegevens en wie weet kan je binnenkort aan de slag als Kwaliteit-, omgeving- en veiligheidscoördinator!

Wat neem je mee

  • MBO/HBO geschoold met een relevant diploma
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van ISO normen
  • Flexibel, creatief en klantgericht
  • Kennis van verbetermanagement en zoekt altijd de verbeterslag
  • Teamplayer

Wat wij jou bieden

  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Prima salaris en goede voorwaarden
  • Een leuk team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 280

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.